Opstellingendag zondag 18 juni 2023 'Ziekte en Gezondheid'

Een gezond lichaam is een vanzelfsprekendheid, totdat het hapert. En als dit langer duurt kan dit veel impact hebben op jouw kwaliteit van leven. Je gaat op zoek naar oplossingen en antwoorden. Een opstelling kan je hierin onverwachte inzichten geven.

Systemisch werken (opstellingen) is een werkvorm die gebruikt wordt om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhoudingen met anderen in dat systeem. Je kunt ervaren waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei. Ook is deze werkvorm zeer geschikt voor een onderzoek binnen het thema ziekte en gezondheid.

Een (chronische) ziekte of terugkerende klacht kan namelijk resoneren met iets in jouw familiesysteem. Met iets dat bij een ouder of voorouder geen plek heeft gehad. Door dit aan het licht te brengen en een innerlijke beweging te maken, kan het weer gaan stromen. Met alle mogelijke gevolgen van dien.

Op deze dag kijken we vanuit systemisch perspectief naar ziekte en gezondheid. Dit is geen vervanging van een medisch consult. We werken met de vraagstukken van 4 mensen die zich van te voren hebben aangemeld voor een eigen opstelling. Ook kun je op deze dag aanwezig zijn als representant. Dit kan erg waardevol zijn voor eigen vraagstukken is onze ervaring. Ook zonder ervaring met opstellingen ben je bij ons van harte welkom.

Eelco en Afke zijn ervaren opstellers en hebben daarnaast beiden aan den lijve ondervonden hoe het is om chronisch ziek te zijn. Op deze dag valt hun vakmanschap samen met hun eigen ervaring, waardoor er op een professionele en zorgvuldige wijze wordt omgegaan met jouw vraagstuk. 

Wanneer

Zondag 18 juni 2023

10.00 tot 16.00

Waar

Centrum de Linde

Jachtlaan 15

3721 CA Bilthoven

Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en voor de deur parkeren gratis.

Kosten

€ 150,00 per vragensteller/opstelling (inclusief BTW, koffie, thee en een eenvoudige lunch)

€ 25,00 per representant (inclusief BTW, koffie, thee en een eenvoudige lunch)

Beschikbaarheid

Er is nog plek voor 2 vragenstellers voor een eigen opstelling. 

Er is nog plek voor 7 representanten. 

Wie

Eelco verzorgt deze dag samen met Afke Hennus.

Meedoen?

Je kunt je inschrijven voor deze opstellingenworkshop door middel van het inschrijfformulier.

  image
  “Zou veerkracht misschien iets met je wortels te maken kunnen hebben?” Wat vind ik dit toch een prachtige vraag. En het antwoord is volgens mij 'ja'.
  Afke Hennus Afke Hennus (1976) is coach/therapeut, thuis in systemisch werk en trauma therapie. Afke werkt met het lijf als graadmeter. “Waar stokt het, waar stroomt het?”; in dit onderzoek begeleidt zij cliënten naar een leven met meer veerkracht.
  image
  “Het voedt iedereen die erbij in de buurt is als de waarheid aan het licht komt. Daarom is dit werk zo fijn, omdat ik daar zelf ook elke keer terugkom.”
  Eelco van Hulsen Eelco (1979) is sociaal psycholoog en heeft zich als trainer en coach bekwaamd in systemisch werk. Hij is een vakman die leeft voor het wezenlijke. Waar zijn fijngevoeligheid eerder vaak onpraktisch voelde heeft hij nu zijn plek gevonden waar hij zijn intuïtie inzet als kracht. Eelco onderscheidt zich door zijn lichtheid en speelsheid, waardoor de thematiek lucht krijgt en behapbaar wordt.
 • 1
 • Nieuwsgierig?

  Neem contact op.

  Vul alsjeblieft je naam in
  Vul alsjeblieft je emailadres in Het emailadres is niet correct
  Vul hier alsjeblieft je bericht in

  Het Opstellingenlab

  Ervaar de kracht van (familie)opstellingen.


  Telefoon

  085 060 1979

  Mail

  eelco@opstellingenlab.nl

  Postadres

  Pythagorasstraat 60 B

  1098 GD Amsterdam

  KvK

  30266165

  Binnenkort....

  Opstellingendag

  Zondag 2 juni in Bilthoven

  Meer informatie...

  Het Opstellingenlab